La revista “GEGANTS” que publica trimestralment l’Agrupació, de sempre ha estat regida per un consell de redacció que n’ha tingut cura de la seva evolució i continguts, un grup de gent que de forma totalment altruista ha permés que alló que va nèixer com un butlletí de notícies als inicis de la pròpia entitat, avui dia sigui una revista amb 95 números publicats i més de 20 anys de trajectòria a les seves espatlles.
No obstant, amb afany de millora i unint-se a l’evolució de la pròpia Agrupació, amb una clara tendència a diversificar i popularitzar les tasques amb comissions i grups de treball, l’històric consell de redacció de la revista “GEGANTS” decidí en el transcurs de la seva última reunió de feina evolucionar cap a esdevenir una comissió de treball més de l’ACGC, una mesura que permetrà un major aprofitament de les sinèrgies tant de la propia entitat com de la resta de comissions, així com un treball més estret i proper vers al seu principal lector objectiu: les colles geganteres agrupades.
Entre els principals reptes de la nova comissió destaquen amb llum pròpia mantenir viva aquesta publicació, millorar-ne número a número els seus continguts i procurar que la seva publicació esdevingui més regular del que ho ha estat en aquests darrers números, malgrat que en moltes ocasions aquests enderreriments han estat per motius aliens a la pròpia comissió. Per altre banda, també cal destacar la intencionalitat de poder millorar-ne en els propers números l’ús del color i disseny, així com la il•lusió d’elaborar un número especial pel seu centenari, a l’hivern del 2013.
Paral•lelament, es recorda a totes les colles geganteres que ho desitgin, que poden fer arribar les seves propostes d’articles a publicar a travès del correu electrònic revista@gegants.cat.
TEXT: Comissió de revista
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies. Per a més informació sobre les cookies click aquí.
ACEPTAR