Durant aquests propers dies arribarà a totes les colles associades de l’Agrupació, subscriptors i entitats el número 99 de la Revista Gegants. Aquest número de Tardor, que a la seva portada apareix la geganta d’Ulldecona, té uns continguts que la faran molt atractiva per al lector.
Continguts com un repàs a la Fira del Món Geganter celebrada a Sant Feliu de Llobregat, un magnífic article de Joan Company sobre els gegants i els ponts del diable, un resum dels actes de l’Aplec Internacional de la Sardana celebrat a Budapest aquest estiu, la celebració del 65è. Aniversari dels Gegants de la Ciutat de Valls, els 100 anys dels gegants de Vilassar de Dalt, la Trobada de Gegants amb barretina a Molins de Rei, la gran festa de l’Ommegang a Demdermonde.
També hi podrem trobar l’habitual secció de “Pa amb Tomàquet” dedicada en aquesta ocasió a Daniel Vilarrúbias i Cuadras, arxiver, llicenciat en Història de l’Art, director de l’Arxiu Comarcal del Pla d’Urgell i president de la Federació del Seguici Tradicional Històric d’Igualada. Altres articles interessants que s’hi poden trobar són el dels gegants de Vilafranca a Bergen op Zomm escrit per Eloi Miralles i el ja habitual Expedients G d’en Jan Grau.
Aquest número de Tardor precedeix al que sortirà el mes de febrer. Ens referim al número 100, aquest número que per a tota l’Agrupació serà emblemàtic i en el qual la Comissió Revista està posant tot l’interès perquè sigui especial per commemorar aquesta xifra tant rodona i fer una miqueta de mirada enrera a tot aquest llarg camí recorregut amb tot d’articles enfocats a la trajectòria de la revista i de les publicacions periòdiques en català.
No és fàcil que una entitat com la nostra, amb els medis que disposa i amb redactors que ofereixen la seva col.laboració de forma totalment desinteressada, puguin arribar a aquesta fita dels 100 números. D’això en tenim d’estar tots orgullosos.
TEXT: Santi Riba
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies. Per a més informació sobre les cookies click aquí.
ACEPTAR